Eneria-por (NuPlus®)
„A tökéletes élelmiszer”
Az egyik, sokak szerint legfontosabb, alaptermékünk. A gyártó szerint maga a „tökéletes élelmiszer”, amely teljes értékű növényi táplálékot, fűtőanyagot juttat a szervezetbe. Célja, hogy - a kínai orvoslásból ismert jin-jang, az ellentétes erők elméletéből ismert - jang energiakört, azaz a szervezet aktív, munkavégző funkcióit serkentse, erősítse - azaz, hogy fogyasztója több energiára tegyen szert, életereje, vitalitása nőjön, erőnléte, tűrőképessége emelkedjen.
Az egészséges életmód elképzelhetetlen tudatos táplálkozás nélkül, ezért tanácsos odafigyelni, mi kerül a tányérunkra.Többnyire azonban nemigen figyelünk rá, hogy mit eszünk, s az vajon jó-e a szervezetünknek. Így például legtöbbször nem eszünk elég színes, változatos zöldség- és gyümölcsféléket. Az Enregia-por fogyasztása segít, hogy „betömjük” ezeket a hézagokat a táplálkozásunkban. Különféle kínai füvek, zöldségek és gyümölcsök nagy koncentráltságú, tiszta keveréke. Nem tartalmaz semmiféle vegyszert, tartósítót, édesítőt, ízesítőszert, zsírokat.
E készítmény eredetét Kínába lehet visszavezetni, ahol a harci játékosok, mint „az egész szervezetet építő tonikot” fogyasztották, különösen játékok idején a csúcsteljesítmény, maximális erőnlét elérése céljából (tonik minden olyan szer, amely „élénkít, felfrissít, regenerál”). Ma már azt is tudjuk, hogy hatékonyabbá teszi a sejtek táplálék-feldolgozó, energiahasznosító képességét, s rendszeres fogyasztása segíthet az ízületek megfelelő mozgékonyságának megőrzésében.
Összetett szénhidrátok (növényi készítmények) gazdag forrása (mi több, a kék színű koncentrált „Simply Herba” szinte kizárólag ebből áll, így ez a termék a többi, gyümölcsökkel ízesített változatánál is hatékonyabb, tiszta energia-koncentrátum.)
Teljes értékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is). Nagy tápanyagértéke miatt általában csökkenti a „hagyományos” ételek iránti éhséget; a testsúlyuk miatt aggódók például szokásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják.
Különösen jótékony hatással van megfáradt vagy fáradékony, lábadozó emberekre, valamint sportolókra, akik legtöbbször teljesítményük javulásáról, állóképességük emelkedéséről számolnak be, s arról, hogy versenyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerálódik. Nekik (sportolóknak) célszerű a munkavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fogyasztaniuk, akár többet is (amikor a lihegő szervezet még dolgozik).
Fogyókúrázóknak feltétlenül ajánlatos, miután a fölösnek ítélt zsírok lebontásához és elégetéséhez szükség van glikogénre, amely az összetett szénhidrátokból származik.
A fentieken túlmenően sokan tapasztalják, hogy az Enregia-por jót tesz az emésztési rendszernek, a májnak, a hasnyálmirigynek, a veséknek; közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, belek) nyálkahártyájának pótlódásában; enyhíti a krónikus fáradékonyságot, a vércukor-szint ingadozásait, megkönnyítheti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb érzelmi stabilitás elérésében, s javíthatja az izomépítést.
Fogyasztása
Fogyasztásának ezerféle módja ismert, leggyakrabban egy zacskó (= egy adag) tartalmát folyadékban - vízben, gyümölcslében - jól elkeverve megisszuk, lehetőleg akkor, amikor egyébként fáradtak szoktunk lenni.
Rászórhatjuk kukoricapehelyre, kevés folyadékkal (vagy pépes gyümölccsel) összekeverve, mint pépet kenyérre kenhetjük, stb.
Jó kísérletezgetést!
Az Enregia-port alkotó növények: alma, vízililiom hagyma, fekete, fehér, zöld és vörös bab, koix gyümölcs, szójabab, kínai gyökér, rókadió, lótusz mag, lótusz gyökér.
lap teteje
|